VIDEO | Vintilă, nervos pe arbitri! “Totul era numai împotriva noastră” Mesajul pentru Contra

Bogdan Vintilă a avut multe să le reproșeze arbitrilor la finalul partidei FC Botoșani – FCSB, scor 0-2. Antrenorul ‘roș-albaștrilor’ i-a transmis un mesaj voalat și selecționerului Cosmin Contra, înaintea meciurilor decisive cu Suedia și Spania.

La Botoșani, Florinel Coman (31′) și Harlem Gnohere (74′) au înscris pentru FCSB. Arbitrul Iulian Călin l-a eliminat pe Bogdan Planic în minutul 63.

Mă așteptam să câștigăm, nu era asta o problemă. A fost mai palpitant așa, în zece jucători. Încercăm să marcăm și împotriva cursului jocului. Mă bucur că jucătorii mei au dat dovadă de spirit de sacrificiu. Sunt fericit pentru jucătorii mei.

Știam că ne vor face presiune, nu am avut vreun moment de panică. Totul era sub control, pentru că ei nu jucau decât ‘bufa’, mingi lungi, și de acolo jucătorii lor puteau să producă ceva surprize. Am schimbat puțin tactica în repriza a doua și s-a dovedit că am fost inspirat.

Am luat cartonașul galben pentru că am fost iritat, au fost trei faulturi grosolane. Ați văzut ce înseamnă să joci cu fundașul central cu cartonaș galben. Mi-am cerut scuze, pentru că m-a furat valul și nu-i normal să fiu nervos. Foarte ciudat azi… în a doua repriză, totul era numai împotriva noastră. Asta m-a derutat la un moment dat, efectiv nu mai știai ce să faci ca să ieși din jumătatea ta. Orice atingere era fault pentru ei și chiar cartonaș galben pentru noi… foarte riscant. M-am enervat pentru că erau situații simple, clare, dar erau date invers. Am dat dovadă că o echipă mare câștigă și împotriva adversarului și împotriva celorlalți“, a spus Bogdan Vintilă la finalul partidei de la Botoșani.

Jucătorii recomandați pentru echipa națională

Antrenorul de la FCSB i-a transmis un mesaj indirect selecționerului Cosmin Contra, înaintea meciurilor României cu Suedia și Spania.

Din punctul meu de vedere, Crețu, Panțîru, Ovidiu Popescu, Coman, Tănase, Man, oricare poate să facă parte din lotul naționalei. Nu spun să joace titulari, dar pot să fie fără probleme la echipa națională“, a spus Bogdan Vintilă.

Iulian Cristea și Florinel Coman de la FCSB au fost convocați la echipa națională de seniori.

2⃣5⃣ de jucători pentru un singur obiectiv: CALIFICAREA la Campionatul European de anul viitor 👉 bit.ly/32rQv0I #HaiRomania 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Vineri, 8 noiembrie 2019

Spynews.ro