FCSB a câștigat meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, scor 1-0, în etapa a 9-a din Liga 1. Deși au fost susținuți din tribune de peste 25.000 de fani, ‘alb-albaștrii’ nu au reușit să șuteze pe poarta lui Bălgrădean. 

La debutul pentru FCSB, Juvhel Tsoumou a înscris în minutul 88. A fost debut și pentru Victor Pițurcă pe banca tehnică a Universității Craiova.

Mă bucur pentru această victorie, în special pentru jucători. Meritau și, în această manieră de joc, nu aveam cum să ieșim cu alt rezultat. Pur și simplu au blocat Craiova pe tot parcursul jocului, nu le-am dat situații de a marca. Nu cred că au avut vreun șut pe poartă, iar asta spune multe lucruri despre echipa noastră. Avem o echipă foarte bună, foarte bine organizată.

Craiova este o echipă foarte bună, dar în seara asta pur și simplu i-am redus la tăcere cu jocul nostru. Din păcate, terenul nu ne-a ajutat, am vrut să pasăm mult. Cu siguranță, aveam mai multe ocazii. Craiova a încercat să joace mult pe sus.

Sincer, mă așteptăm să marcăm, pentru că am citit foarte bine jocul Craiovei și știam unde au probleme. Nu poți să schimbi peste noapte o manieră de a juca. Diferența o fac și jucătorii. Eu am jucători mai buni, cu tot respectul pentru cei de la Craiova. Normal că domnul Pițurcă e mult mai titrat, dar eu încerc să răzbat în această carieră.

Surpriza a fost echipa. Toată lumea spunea că suntem în degringoladă. Ușor, ușor, se așază lucrurile. Avem nevoie de liniște și de continuitate„, a spus Bogdan Vintilă la DigiSport.