Bogdan Argeș Vintilă a avut parte de un debut groaznic la FCSB!

Umilit de Edi Iordănescu și Gaz Metan (0-4), tehnicianul adus de Becali a oferit câteva declarații halucinante la finalul meciului.

„Rezultatul nu este chiar îmbucurător, dar a venit și ca urmare a unor șanse ale lor de a avea și noroc. În concluzie, meciul a fost echilibrat, până la cele două greșeli ale noastre. După aceea, meciul a devenit mai ușor pentru ei. Rezultatul nu este normal. Am văzut lucruri mai puțin bune și lucruri bune.

Am sesizat mai multe părți bune. Sunt chestii tactice care mi-au plăcut, care mi-au dat speranțe că se poate lucra mult mai bine. E adevărat că s-a văzut și panică. E vorba de moral aici. Avem de muncit. Sunt de două zile, am început să învăț ce și cum trebuie să pun la punct. Cu siguranță vom ieși din această situație. Data viitoare vom munci mult mai mult și trebuie să câștigăm următorul joc.

De când am venit am încercat să muncesc pe partea psihică, mai mult nu pot face. Suntem bărbați și trebuie să ne revenim indiferent de ceea ce se întâmplă. În fotbal este frumos că la patru zile ai un alt meci în care poți să ridici fruntea sus. Ai șansa ca la 3-4 zile să ștergi cu buretele tot ce s-a întâmplat aici.

O calificare în grupe ne-ar da moral, ar pune bază pentru campionat, ne-ar liniști și am începe să muncim cum trebuie să muncim. Nu îmi fac griji, suntem la început de campionat. E adevărat că nu suntem într-o zonă plăcută a clasamentului, dar cu muncă și cu credință în Dumnezeu mergem mai departe. Nu putem să vorbim de locul 1 acum, când noi suntem unde suntem. Ne dorim, dar o luăm pas cu pas. Obiectivul este play-off-ul. Vreau să fac o evaluare a jucătorilor, după care vom lua o decizie legată de cine rămâne și cine pleacă”, a spus Bogdan Argeș Vintilă.