VIDEO | Vintilă, avertisment înaintea meciului cu Clinceni: “La asta trebuie să ne gândim!”

FCSB joacă duminică împotriva nou-promovatei Clinceni, însă fotbaliștii lui Vintilă se gândesc deja și la derby-ul cu Dinamo.

Antrenorul roș-albaștrilor și-a avertizat elevii și a subliniat cum a pregătit un meci care se va disputa de la ora 17:00.

“Pare un meci uşor, dar nu este un meci uşor, este un meci foarte dificil pentru că trebuie să ne concentrăm foarte bine şi să abordăm jocul ca şi cum am juca împotriva unei echipe puternice. Uşor, uşor trebuie să ajungem la o echipă stabilă şi nu se poate face peste noapte, nu se poate face de la un meci la altul, în timp se poate omogeniza o echipă. În principiu, voi băga echipa care este din punctul meu de vedere cea mai pregătită pentru acest joc. Toată săptămâna am făcut antrenamente la ora 17:00”, a spus Vintilă.

“Nu ştiu dacă vreun jucător sau sau altcineva se gândeşte acum la meciul cu Dinamo. Primul meci la care trebuie să ne gândim este meciul cu Clinceni, pe care trebuie să-l câştigăm, sunt trei puncte foarte importante, după care vom aborda jocul cu Dinamo, dar nu ne gândim acum la meciul cu Dinamo. Concentrarea jucătorilor trebuie să fie pe acest joc. O victorie cu Clinceniul ar mai îndulci puţin fanii şi ar aduce mai mulţi la meciul cu Dinamo”, a mai afirmat Vintilă.