Viitorul are punctaj maxim după două etape. Echipa lui Gheorghe Hagi a câștigat și la Ploiești, în fața Chindiei, 1-0, după ce spulberase Dinamo în prima etapă, cu 5-0. 

Chindia caută să facă față la Liga I prin atitudine. Dâmbovițenii au început tare meciul cu Viitorul.

Neguț a semnat prima oczie a trupei lui Viorel Moldovan în minutul 9: șutul la colțul lung a nimerit bara.

La doar un minut distanță, formația din Târgoviște și-a trecut în cont o nouă ocazie. Neicuțescu a driblat doi adversari, dar șutul său a fost prins de Tordai.

Mai departe, Chindia s-a stins, iar Viitorul, practic cu o echipă nouă față de cea care spulbera Dinamo în prima etapă, a controlat jocul.

În minutul 17, jucătorii lui Hagi au ratat o triplă ocazie. Chindia a scăpat fără gol la două șuturi trimise de Calcan și unul de Eric.

Constănțenii au reușit să deschidă scorul după pauză. Magicianul Eric a șutat perfect, de la marginea careului, în minutul 54.

Intrat pe teren în minutul 59, Iancu era să dea gol la prima atingere. Mingea s-a dus însă în bară.

Tot Iancu a avut și ultima mare ocazie a meciului. Șutul său care se duce direct în vinclu a fost scos miraculos de Aioani.

Brazilianul Erica  ajuns la golul cu numărul 61 în Liga I și mai are doar patru pentru a-l egala pe Wesley, cel mai bun marcator străin din campionatul românesc.

Viitorul are acum două victorii în două etape, în timp ce Chindia rămâne cu punctul scos pe terenul celor de la Gaz Metan.