Mijlocașul algerian Najib Ammari a fost transferat de Viitorul Constanța de la Dunărea Călărași. Ammari (27 de ani) a înscris patru goluri în sezonul recent încheiat al Ligii 1.

Potrivit site-ului fcviitorul.ro, Najib Ammari a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani, cu drept de prelungire pentru încă un sezon.

Ammari are origini algeriene, dar este născut în Franța, la Marseille. A mai jucat în România pentru CFR Cluj, în sezonul 2013-2014, și pentru Dunărea Călărași în perioada februarie – iunie 2019.

A fost o alegere ușoară pentru mine. Când domnul Hagi te vrea, nu poți să-i spui ‘nu’. Este important pentru mine să joc aici, având în vedere și proiectul de la Viitorul. Am jucat în ultimele șase luni la Călărași, acum cinci ani la CFR Cluj, deci știu multe lucruri despre fotbalul românesc. Este un campionat puternic și vom încerca să obținem un rezultat foarte bun în acest sezon.

Este o oportunitate pentru mine. Am văzut că au terminat pe locul 3 în Liga 1, au câștigat Cupa, au câștigat campionatul acum trei ani. Obiectivul meu este să câștig tot ce este posibil„, a spus Ammari.

Najib Ammari a fost crescut de Marseille și a mai jucat pentru Rouen, Chernomoreț Burgas, Levski Sofia și Spezia.