VIDEO | Victorie uriaşă pentru Lucescu. PAOK a luat trei puncte din “infernul” Karaiskakis

PAOK Salonic a învins Olympiacos în etapa a cincea din Superliga Greciei. Echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus cu 1-0 pe Stadionul Karaiskakis, într-o atmosferă infernală creată de suporterii gazdelor. PAOK, la care Alin Toşca a intrat în minutul 83, are cinci victorii din cinci şi este lider în clasament.

După ce etapa trecută a învins campioana AEK Atena cu 2-0, PAOK Salonic şi-a mai luat o revanşă în faţa rivalelor din campionat. Echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Olympiacos. Chiar dacă a pornit stagiunea cu o penalizare de două puncte, echipa antrenorului român este acum pe primul loc în clasament.

Startul meciului de la Atena a fost amânat câteva minute, iar partida a avut opt minute suplimentare. Totul din cauza show-ului pirotehnic pe care fanii lui Olympiacos l-au pus în scenă.

vieirinha

Împinsă de la spate de atmosfera fierbinte din tribune, Olympiacos s-a aruncat în atac, însă echipa lui Lucescu a absorbit presiunea din teren. PAOK a dat lovitura după o acţiune lucrată de Biseswar şi Vieirinha. Portughezul a centrat în faţa porţii, iar Vukovic a trimis în propria poartă după o greşeală a portarului Gianniotis. Până la final, PAOK a rezistat asediului total, iar Paschalakis, cu o intervenţie excelentă în minutul 90, a păstrat tabela nemodificată.

“Două lucruri au contat: spiritul pe care l-am arătat, felul în care ne-am luptat în momentele dificile, şi faptul că nu am renunţat la luptă. În astfel de situaţii ai nevoie şi de noroc, iar noi l-am avut. Este o victorie, trei puncte fantastice pe acest stadion, iar să învingi AEK şi Olympiacos într-o săptămână este important” – a declarat Răzvan Lucescu imediat după finalul jocului.