VIDEO | Victorie pentru Marius Copil în Cupa Davis

Marius Copil (locul 81 ATP) l-a învins pe Kamil Majchrzak (locul 188 ATP), scor 6-2, 6-4, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Polonia.

Partida a durat o oră și 15 minute. Copil a reușit șase ași și nu a cedat serviciul niciodată.

Ceremonia de deschidere a întâlniri de Cupa Davis, România – Polonia

Imagini emoționante din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de la ceremonia de deschidere a întâlnirii de Cupa Davis, România -Polonia.Echipa care câștigă acest meci promovează în Grupa 1 a Cupei Davis by BNP Paribas.#TenisRomania #HaiRomania #DavisCupRO

Publicată de Federaţia Română de Tenis pe Sâmbătă, 15 Septembrie 2018

Avem o echipă bună, avem şi vicecampioni olimpici cu noi, păcat că nu au venit spectatori mai mulţi, dar poate vin mâine, ne dorim să-i bucurăm şi pe ei. Ne luptăm să jucăm din ce în ce mai bine pentru a aduce adversari mai tari, şi sperăm să vină cât mai multă lume alături de noi. Nu am uitat meciurile cu Maroc de la Paşte, când, fiind sărbătoare, a venit atât de multă lume şi le mulţumim şi acum. Jucăm un tenis bun şi speră să avem şi fanii alături de noi“, a spus Marius Copil după meci.

Meciurile din confruntarea România – Polonia, în turul al treilea din Grupa a II-a a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis, se joacă pe zgură în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

În a doua partidă a zilei, Adrian Ungur (locul 675 ATP) va juca împotriva lui lui Hubert Hurkacz (locul 109 ATP).

romania cupa davis

Echipa care va câştiga va promova în Grupa I a Zonei Europa/Africa, iar învinsa va continua şi în 2019 în Grupa a II-a.