VIDEO | Victorie clară pentru U Craiova în Cupa României. Gest grotesc în momentul de reculegere

Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins echipa din Liga a 3-a Turris Turnu Măgurele, scor 4-1. În timpul momentului de reculegere în memoria lui Ilie Balaci, o persoană aflată pe stadion a înjurat în mod repetat.

La Turnu Măgurele, gazdele au deschis scorul în minutul 33, prin Alexandru Fotescu.

CS U Craiova a egalat prin Isaac Donkor în minutul 49.

Formația de ligă inferioară și-a arătat limitele în apărare, iar Nicuşor Bancu a înscris în minutul 51, fiind scăpat din marcaj.

Bancu 1

Introdus pe teren de doar câteva minute, Andrei Burlacu a marcat pentru 3-1 în minutul 79.

Alexandru Cicâldău a stabilit scorul final în minutul 88.

Debutul partidei a fost umbrit de un gest reprobabil al unui fan prezent pe stadion, care a înjurat în mod repetat în momentul de reculegere în memoria lui Ilie Balaci, decedat pe 21 octombrie, la doar 62 ani, din cauza unui infarct miocardic.

“Vă spun să sugeți p**a!”, a strigat bărbatul, profitând de liniștea de pe stadion. El a fost contrat imediat de un alt suporter, care a strigat: “Pe mă-ta, mă!”.

Turnu Măgurele: Poiană – Juncănaru, Sălcianu, Matei, Mitrea – Savin, Băjenaru (cpt.)(Dincă 86′) – Mărioara (Pahonţu 66′), Pencea (Teşcan 80′), Fotescu – Dragu. Antrenor: Erik Lincar.

U Craiova: Popescu – Donkor, Tiago Ferreira, Briceag – Dimitrov, Cicâldău, Fedele, Bancu (cpt.) – Meza Colli (Mateiu 46′), Nuno Rocha (Koljic 46′), Baicu (Burlacu 72′). Antrenor: Devis Mangia.

Publicată de Universitatea Craiova pe Marţi, 30 Octombrie 2018

Universitatea Craiova este deținătoarea Cupei României.

Tot marţi se mai joacă meciul CSM Politehnica Iaşi – FC Viitorul, de la ora 21.45.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | FC Hermannstadt, prima sfertfinalistă a Cupei României