VIDEO | Vestea mult așteptată pentru suporterii Petrolului a venit: ”Sunt foarte sigur de promovarea în Liga 1”

Petrolul Ploiești reia campionatul duminică, în deplasare, la Pandurii Târgu Jiu. Meciul este programat la ora 11.00.

Formația din Ploiești se află pe locul 3 în Liga a 2-a, la doar 1 punct în spatele liderului Sportul Snagov. Antrenorul echipei, Mugur Cornățeanu, este de părere că echipa poate promova în Liga 1 la sfârșitul campionatului. Acesta a vorbit despre lotul clubului.

”Obiectivul este clar. Trebuie obligatoriu să promovăm. Sunt foarte încrezător în lotul pe care îl avem. Sunt foarte sigur de promovare. Noii jucători ne vor aduce calitate în plus. Trebuie să eliminăm toate acele sincoape pe care le-am avut în tur. Avem jucători care au mai promovat și care au mai jucat în Liga 1. Singuri mai putem să ne punem piedici. În mare parte, jucătorii se simt din ce în ce mai bine între ei.” a declarat Mugur Cornățeanu, antrenorul echipei.

”În acest an cred că putem să ne îndeplinim obiectivul- să promovăm. Cred că vom reuși. Sunt încrezător, optimist. Am avut și avem tot ceea ce ne trebuie. Am adus jucători care au experiență. Am încredere și în jucătorii vechi și în cei noi.” a mai spus și Cristi Vlad, președintele clubului.

Continuăm lupta pentru promovare! Pandurii Tg. Jiu – FC Petrolul, duminică, ora 11.00

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Marţi, 19 februarie 2019