Ionuț Radu, portarul lui Genoa, a primit o veste excelentă!

Crescenzo Cecere, impresarul fotbalistului român, a anunțat că Radu va reveni la Inter în următorul sezon și se va lupta pentru postul de titular cu Handanovic (35 ani).

Agentul internaționalului român a explicat că Antonio Conte este cu ochii pe goalkeeper-ul de 22 de ani și îi urmărește prestațiile din Serie A.

„Ritmul de creştere este în linie cu aşteptările tuturor, iar după acest sezon el va reveni la Inter şi îşi va disputa postul cu Handanovici. La Genoa, el a crescut şi s-a impus ca unul dintre portarii cei mai importanţi. A fost cea mai bună alegere, a avut posibilitatea de a creşte. A fost de multe ori determinant, va fi şi în viitor. Antonio Conte îl urmăreşte.

Se gândeşte şi la echipa naţională şi speră să debuteze după evoluţiile optime de la U21. A venit şi premiul din România, de cel mai bun portar, o recunoaştere care ne flatează. Inter este un mare club, cu un antrenaor extraordinar. El pregăteşte prezentul, dar şi viitorul. Şi cu Radu este un proiect care se desfăşoară de mulţi ani”, a declarat Cecere pentru tuttomercatoweb.it.

15 milioane de euro este cota de piață a fotbalistului lui Genoa, potrivit transfermarkt.com. În actuala ediție de campionat, tânărul portar a fost titular în toate meciurile ”grifonilor” din Serie A, 14 la număr.

Citește și Gigi Becali a fost dat de gol! Dezvăluiri din interiorul FCSB