Sportivii de la CSM București, în frunte cu fosta mare atletă Gabriela Szabo (directorul general al clubului), s-au alăturat vedetelor de la Steaua la a treia ediție a VeteRUN – Crosul Veteranilor de Război.

Președintele COSR Mihai Covaliu, Gabriela Szabo și comandantul CSA Steaua Cristian Petrea au alergat chiar împreună la evenimentul organizat de Ministerul Apărării Naționale în Anul Centenarului „Marii Unirii” alături de Primăria Municipiului București și CSM București.

Alături pentru o cauză nobilă, rivali azi în campionat la handbal

Câștigător al Cupei Challenge cu Steaua în 2005, Marius Novanc (actualul căpitan al „tigrilor” de la CSM București) a participat cu multă emoție la eveniment.

„Este o onoare să mă aflu printre atâtea glorii ale sportului românesc și printre veterani care au luptat pentru țara noastră. Și noi, sportivii, luptăm în felul nostru pentru România la competițiile internaționale. Azi am fost împreună cu colegii de la Steaua pentru o cauză nobilă, însă luni ne dorim să câștigăm meciul doi al semifinalei pentru a ne simplifica drumul spre finală. Am muncit tot sezonul pentru acest obiectiv: primul titlu de campioni!”, a spus căpitanul lui CSM București.

Gabriela Szabo, un exemplu pentru participanți

Fosta campioana olimpică la atletism a fost asaltată pentru poze și autografe de iubitorii de mișcare prezenți la VeteRUN. Foarte bucuroasă de reușita evenimentului, directorul general al CSM București spune că sportivii grupării din capitală vor ieși din ce în ce mai des la acțiuni pentru promovarea sportului de masă în rândul bucureștenilor.

„Sportul a făcut istorie pe marile stadioane ale lumii, dar acești oameni au adus glorie și faimă României în misiune la care au participat. Strategia clubului este să fim în mijlocul oamenilor și să promovăm valorile sportului românesc oriunde avem ocazia.”

„Tigrii” de la rugby, la festivitatea de premiere

Câștigători anul acesta a Cupei României, primul trofeu din istoria clubului, rugbyștii de la CSM București s-au alăturat evenimentului. Au făcut poze cu fanii, s-au fotografiat lângă tancurile expuse în Herăstrău și au participat la festivitatea de premiere a campionilor.

” Am venit aici să inspirăm copii să practice sport. important să aven un popor sănătos și fericit. Suntem în grafic cu obiectivele în acest sezon. și ne dorim să jucăm semifinala campionatului acasă”, a spus și internaționalul Daniel Carpo.