Bogdan Vătăjelu este gata să joace pe noul „Ion Oblemenco”. Fostul căpitan al Craiovei a plecat în 2017 și nu a apucat să evolueze pe noua arenă. 

Vătăjelu va juca însă mâine, contra celor de la Sabail, în Europa League. Oltenii s-au impus în tur cu scorul de 3-2.

Nu am jucat pe stadionul nou, așa că abia aștept să văd cum se simte atmosfera. Nu este o formalitate meciul cu Sabail, poate aveam un avantaj mare dacă terminam 3-1 meciul tur. Avem doar un gol avans și ei nu vor veni în vacanță. Vor aborda altă strategie decât la ei acasă și vor veni să-și vândă scump pielea.  Noi, dacă nu suntem concentrați și ne gândim că suntem calificați, vom avea mult de pierdut. Mi-ș dori mult să marchez la debut pe acest stadion, dar cel mai important este ca echipa să câștige, indiferent cine înscrie. În Europa nu este ușor, mai avem trei duble grele, dacă trecem de Sabail. Ne jucăm șansa și suntem încrezători că putem avansa mult și cu puțin noroc poate ajungem în grupe„, a declarat fotbalistul Craiovei.

Fostul căpitan al „juveților” speră ca echipa sa să ducă lupta pe toate fronturile.

Mi-aș dori ca la finalul sezonului să se spună că am făcut un sezon perfect și de aceea am meritat să câștigăm campionatul. Sper să trăiesc o bucurie imensă alături de fani, am avut parte doar de bucuria promovării, dar sigur nu s-ar compara cu sărbătoarea unui titlu înpreună cu suporterii, în centrul orașului”, a mai spus Vătăjelu.

Jucătorul de bandă stângă este conștient că tradiția Craiovei obligă.

Oltenii trăiesc mai intens meciurile, cred că și echipele adverse când vin să joace la Craiova simt asta. Oamenii au avut pe cine să vadă de-a lungul istoriei, Craiova Maxima le-a dat un avânt în ceea ce privește fotbalul din Craiova și acum suntem și noi obligați să creștem și să muncim să ajungem la acel nivel.

Jucătorii Craiovei așteaptă suporterii la meci în număr cât mai mare.

Partida se dispută joi, de la ora 19.00. Abonamentele sunt valabile și pentru acest meci.

PREȚURILE BILETELOR:

Peluze (Nord & Sud): 15 LEI

Tribuna a II-a: 30 LEI

Tribuna I: 40 LEI

Tribuna VIP: 100 LEI