VIDEO | UTA, victorie ratată la Cluj! Cum arată clasamentul în Liga a 2-a

UTA a fost la un pas de o nouă victorie în Liga a 2-a. Arădenii au fost egalaţi în ultimele minute în deplasare, pe terenul Universităţii Cluj. 

UTA a scăpat printre degete victoria, în deplasare, cu U Cluj, într-un meci restanţă, din liga a doua. Pe Cluj Arena oaspeţii au deschis scorul repede, prin Octavian Ursu, fost jucător al şepcilor roşii.

Pe finalul meciului, Dorin Goga a reuşit, cu noroc, egalarea.

”Din punctul meu de vedere, sunt două puncte pierdute astăzi de noi, pentru că, după aspectul ocaziilor mari pe care le-am ratat, cred că am fi meritat să câștigăm acest joc. Trebuie să îi felicit pe băieți, din punct de vedere tactic am făcut un joc foarte bun. Știam că, în a doua repriză cel puțin, trebuia să absorbim presiunea gazdelor. Am făcut-o destul de bine, practic a doua repriză n-au avut nicio ocazie. Cum am făcut-o și la Reșița, din păcate, dacă nu pot gazdele marca, ne-am băgat-o singuri în poartă. Cu toate astea am avut și în prelungirile meciului o ocazie mare a lui Vali Buhăcianu. Asta e, trebuie să ne revenim foarte repede, meciurile vin extrem de repede pentru noi, n-avem timp nici să sărbătorim nici să ne supărăm, trebuie să ne recăpătăm foarte repede energia și să ne focusăm pe următoarea etapă”, e sinteza antrenorului utist Laszlo Balint.

UTA e în continuare pe locul doi în clasament. Are 3 puncte în minus faţă de Mioveni dar 3 meciuri mai puţin disputate. Petrolul a fost marea câştigătoare a restanţelor disputate la mijlocul săptămânii. “Lupii” au urcat pe locul al treilea după 1-0 cu Csikszereda.

Publicată de Liga 2 pe Miercuri, 6 noiembrie 2019

Spynews.ro