RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Unui fotbalist i s-a interzis să joace în Liga I din cauza unei boli: „Numai românii mi-au interzis să joc”

Dinamo a renunțat la o serie de jucători pentru a le face loc spaniolilor aduși de Pablo Cortacero. Printre fotbaliștii la care Dinamo renunțase este și Slavko Perovic.

Perovic se confrunta cu probleme medicale la inimă. De altfel, acesta s-a retras de pe teren la 31 de ani şi a ales o funcţie de director sportiv la echipa din țara natală, Radnicki Nis.

Am fost furios pentru că fotbalul e viața mea. Până să vin în România, niciun doctor nu mi-a spus că nu am voie să joc. Este o anomalie la inimă permisă, dar poate a fost un semn de la Dumnezeu. 

Da poate Dinamo mi-a făcut un bine în cele din urmă. Poate a fost un semn de la Dumnezeu ca eu să renunț la fotbal la doar 31 de ani și să am mai mult timp pentru familia mea.

Această anomalie pe care o aveam eu este cunoscută în fotbal, dar în Serbia și în Turcia, pe unde am jucat, nu mi s-a interzis niciodată să evoluez. Niciun doctor nu mi-a spus să mă opresc de la efort. Poate cei din România sunt mai avansați, a declarat, sârbul Slavko Perović pentru pentru Playsport.

Fostul sportiv are de primit salariul pe cinci luni de la clubul din “Ștefan cel Mare”, adică peste 20.000 de euro. El a evoluat la Dinamo în sezonul 2019-2020, în 19 meciuri, și a marcat de opt ori.

De-a lungul carierei, fostul atacant de la Dinamo a mai jucat la: Srem, Steaua Roşie, Napredak, Rad, Manisaspor, Alanyaspor, Denizlispor şi Istanbulspor.

În urmă cu aproape un an, pe 16 februarie într-un meci Dinamo – FCSB 2-1, Perovic a fost lovit cu piciorul în cap de Iulian Cristea.

Citește și O nouă lovitură pentru Dinamo! Banca închide conturile societății lui Pablo Cortacero

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare