Luptătorul irlandez de arte marțiale mixte (MMA) Conor McGregor a fost arestat luni seară la Miami, în urma unei altercații cu un fan care a vrut să-l fotografieze.

Potrivit BBC, incidentul s-a petrecut în momentul când McGregor pleca dintr-un club din orașul american. 

Văzând că este fotografiat de către un bărbat, luptătorul i-a luat telefonul (în valoare de 1.000 de dolari) și l-a distrus.

Polițiștii l-au reținut pe Conor McGregor și l-au acuzat de tâlhărie și delict criminal cu pagube produse. Sportivul a fost eliberat din arest în cursul nopții.

Victima încerca să-i facă o poză acuzatului cu telefonul său. Acuzatul i-a dat peste telefon, care i-a căzut din mână. Apoi acuzatul a călcat în picioare telefonul victimei de mai multe ori, distrugându-l. Acuzatul a luat telefonul şi a plecat cu el. Acuzatul a fost localizat şi arestat„, se arată în raportul poliţiei americane.

Răbdarea este o virtute în această lume, pentru care voi continua să muncesc. Îmi iubesc fanii. Vă mulțumesc tuturor„, a scris McGregor pe Instagram, după ce a fost eliberat din arest.

Conor McGregor este la Miami pentru a-și pregăti revenirea în UFC, după înfrângerea cu scandal din octombrie 2018, împotriva rusului Khabib Nurmagomedov.