RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Un jucător de la FCSB abia așteaptă construirea bisericii din baza sportivă! „Ne bucură”

Fundașul Iulian Cristea s-a declarat bucuros că va fi construită o biserică în incinta bazei sportive a FCSB din Berceni. Gigi Becali a anunțat că lăcașul de cult va fi gata în două luni.

Decizia lui Becali a stârnit reacții adverse în lumea fotbalului. Factorul religios s-a accentuat la FCSB după venirea antrenorului Bogdan Vintilă.

Fostul arbitru Alexandru Tudor a fost desemnat de către Gig Becali să supervizeze lucrările de construire a bisericii.

Se face o biserică aici în curtea noastră. Ne bucură! Dacă patronul vrea să facă o biserică aici la bază, ne bucură acest lucru. Nu știu dacă e benefic acest lucru pentru jucători, dar e OK… ce pot să zic?„, a spus Iulian Cristea la conferința de presă.

ACUM, Conferinta de presa FCSB

ACUM, Conferinta de presa FCSB —-> https://bit.ly/2kvLS2rJurgen Klopp a pregătit meciul cu Ianis Hagi titular: "Chiar m-a surprins. Mă așteptam să fie el acolo" —-> https://bit.ly/2N8hrwVNicușor Stanciu, după ce a jucat în Slavia Praga – Barcelona: "Messi e cel mai bun din istorie. Să încerci să-i iei mingea…" —-> https://bit.ly/2oZoXlXRuud Gullit "a luat foc" după arbitrajul lui Ovidiu Hațegan la meciul Ajax – Chelsea, din Champions League —-> https://bit.ly/2PflHxtVIDEO Reacția lui Busquets, după ce Barcelona a fost chinuită de echipa lui Stanciu:"Am suferit până la ultimul fluier" —-> https://bit.ly/2pJz8Lp

Publicată de Digi Sport pe Joi, 24 octombrie 2019

Iulian Cristea a avut numai cuvinte de laudă pentru antrenorul Bogdan Vintilă, înaintea meciului cu Hermannstadt de sâmbătă.

Vintilă a făcut din noi o echipă de învingători. Rezultatele arată că e antrenorul potrivit pentru FCSB. Va fi un meci greu cu Hermannstadt, o echipă bună. Are un nou antrenor, care a venit cu un nou suflu„, a spus fundașul central.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare