VIDEO | Un fost jucător al STELEI e ATACAT DUR: “Mi-a NENOROCIT CARIERA!” Cine s-a gândit la SINUCIDERE

Aflat acum la Craiova, Florin Gardoș e atacat dur de Cosmin Băcilă, cel pe care l-a accidentat grav acum 7 ani, într-un meci câștigat de Pandurii cu FCSB, scor 2-1.

Băcila l-a făcut praf pe Gardoș, după ce fundașul i-a provocat o dublă fractură de tibie și peroneu, care l-a ținut departe de teren mai bine de un an.

“Florin Gardoş mi-a nenorocit cariera şi pot să vă spun că este un nesimţit cât el de mare. Nu am văzut în viaţa mea atâta nesimţire la cineva. Acest fotbalist cu o față de copil nevinovat m-a nenorocit.

A venit o singură dată la mine la spital, în urmă cu şapte ani, atunci cînd mi-a rupt piciorul, iar din ziua aia nu l-am mai văzut la faţă şi nu mi-a dat nici măcar un telefon ca să mă întrebe dacă am nevoie de ceva. Pur şi simplu l-a durut în dos de mine. A intrat la mine, la faza aia, atunci cînd mi-a rupt piciorul, exact ca un ţăran care joacă la judeţ”, a spus Băcilă, conform Fanatik.

bacila gardos

Cosmin Băcilă a renunțat la fotbal și spune că s-a gândit inclusiv la sinucidere.

“Stăteam singur în casă şi îmi venea să dau în altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am făcut vreo prostie“, a fost sincer Băcilă.