VIDEO | Un comentator a uitat microfonul deschis. Incredibil ce a putut să spună fără să știe că este auzit

Comentatorul american Matt Rowan a uitat microfonul deschis în timpul unui meci de baschet feminin. Acesta a făcut remarci rasiste la adresa sportivelor.

Incidentul s-a petrecut în statul Oklahoma, în timpul unui meci de baschet din campionatul liceelor, între Norman High School şi Midwest City.

Matt Rowan este proprietar şi operator al unui serviciu de streaming, OSPN, care transmitea confruntarea. Acesta a închis microfonul şi a făcut comentarii jignitoare la adresa sportivelor care se aflau în genunchi pentru a sublinia lupta contra rasismului.

Îngenunchează? Sper ca cele de la Norman să ia bătaie! Sper să piardă!“, a spus comentatorul, printre altele, potrivit BBC.

Ulterior, acesta şi-a cerut scuze public. “Sunt familist. Sunt căsătorit şi am doi copii, iar la un moment dat am fost pastor pentru tineri. Deşi nu îmi scuză vorbele, când am prea mult zagăr în sânge devin dezorientat şi adesea spun lucruri care sunt nepotrivite şi jignitoare”, a declarat Matt Rowan, citat de The New York Times.

Citește și VIDEO | A murit unul dintre cei mai mari boxeri din istorie: „Sunt onorat că am petrecut momente uimitoare cu el”