VIDEO | Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Perovic. “Avea gura puţin într-o parte”

Slavko Perovic a suferit o accidentare gravă pe finalul primei reprize a meciului Dinamo – FCSB. Atacantul sârb a fost transportat la spital, după ce a fost lovit cu gheata în plină figură de către Iulian Cristea. Fotbaliștii dinamoviști au fost șocați de acest moment.

Au fost momente de panică la derby-ul de pe Arena Națională. Perovic a căzut inert pe gazon și sângera în zona nasului. Două ambulanțe au apărut imediat pe gazon, iar medicii i-au acordat primele îngrijiri.

Slavko Perovic se află în afara oricărui pericol, dar a fost ținut peste noapte în spital. Atacantul va putea reveni în curând alături de dinamoviști la antrenamente.

Ne bucurăm că este bine, din câte am înţeles este la spital, e totul ok. A fost foarte mult sânge şi ne-am speriat, unii erau să vomite pe teren. Era clar de roşu, pentru că Perovic era plin de sânge şi cred că i-a dat direct în maxilar, că s-a şi văzut că avea gura puţin într-o parte“, a spus Deian Sorescu la finalul partidei de aseară.

Slavko Perovic (30 de ani) a înscris 8 goluri în 14 meciuri pentru Dinamo în acest sezon, în Liga 1 și în Cupa României.