Situația de la Dinamo a fost tensionată de către unul dintre jucători! Antrenorul Dusan Uhrin a declarat că fundaşul Laurenţiu Corbu l-a vorbit de rău și ar fi trebuit sancționat. Între timp, Corbu a ajuns la Chindia Târgoviște.

Laurențiu Corbu (25 de ani) devenise a doua variantă de fundaș dreapta la Dinamo, după venirea slovacului Kristian Kostrna (26 de ani).

18 meciuri a jucat fundașul pentru Dinamo în acest sezon competițional, 16 în campionat și două în Cupa României.

Laurențiu Corbu s-a transferat la Chindia Târgoviște, ocupanta locului 11 în Liga 1, și și-a manifestat public nemulțumirea față de modul în care a fost tratat de către Dusan Uhrin la Dinamo.

Nu comentez pentru că ştiţi că nu vorbesc prea mult. Aici toată lumea mă vorbeşte pe la spate. Când l-am întâlnit ultima dată, mi-a spus ‘plec, îţi mulţumesc foarte mult’. Asta e realitatea, dacă a vrut să plece, foarte bine. Dacă a comentat, e problema lui.

Acesta e stilul jucătorilor aici. Are un contract, ar trebui să aibă nişte paragrafe acolo. Normal dacă un jucător vorbeşte împotriva clubului, doi ani după ce pleacă, ar trebui sancționat. Aşa e regula în Cehia, sigur, să nu ataci fostul club. Dacă vorbeşte de rău, e problema lui„, a spus Dusan Uhrin la conferința de presă înaintea meciului cu FCSB.

Din vara anului 2015 la Dinamo, Laurențiu Corbu a fost împrumutat sezonul trecut, timp de 6 luni, la St. Mirren (Scoția) și a adunat 55 de meciuri pentru Dinamo în toate competițiile, 48 în campionat, 6 în Cupa României și unul în Cupa Ligii.

Dinamo – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, în etapa a 25-a din Liga 1. Peste 30.000 de suporteri sunt așteptați pe Arena Națională.