VIDEO | Uhrin, prezentat oficial la Dinamo: “Oferta a fost foarte bună! Am vrut să muncesc din nou”

Dinamo are probleme mari după un început catastrofal de sezon, dar Dușan Uhrin nu se teme de situația bucureștenilor.

Cehul a explicat de ce a ales oferta lui Dinamo și ce așteaptă de la jucătorii care au reușit doar o victorie în Liga 1: 4-2 cu Clinceni.

“Oferta a fost foarte bună, iar eu nu am mai lucrat de un an şi am vrut să muncesc din nou, Dinamo este un nume mare în România, cred că toată lumea ştie echipa şi sunt mândru să fiu antrenorul lor. Dinamo a avut probleme, de aia sunt aici. O singură persoană nu poate rezolva problemele de la club, sper că vom lucra cu toţii, ca o adevărată echipă.

Poziţia echipei nu este bună, dar trebuie să fim mai buni, trebuie să facem orice pentru suporterii noştri, pentru ca ei să vadă o îmbunătăţire. Am avut câteva zile la dispoziţie pentru a pune totul la punct. Jucătorii sunt pregătiţi să dea totul pentru a câştiga mâine cu formaţia Chindia.

Totul trebuie să se schimbe. Chiar şi mentalitatea. Trebuie să luptăm mai mult decât înainte. Nu vrem să schimbăm toată echipa. Vrem să lucrăm cu această echipă şi vom vedea. Trebuie să ne concentrăm pe jucătorii noştri, nu pe alte lucruri”, a declarat Uhrin.