România va juca mâine, 24 iunie, împotriva Franței, în ultimul meci din grupa C de la EURO. ”Tricolorii” se află pe primul loc în grupă.

UEFA a anunțat că bulgarul Georgi Kabakov va conduce de la centru ultimul meci al României din grupa C. Acesta va fi ajutat de asistenţii Martin Margaritov şi Divan Valkov. Arbitru de rezervă va fi scoţianul Bobby Madden, iar asistenţi pentru VAR spaniolii Ricardo De Burgos şi Xavier Estrada Fernandez.

Calcule:

Dacă România va câștiga meciul cu Franța, ”tricolorii” se vor califica în semifinale de pe primul loc și pot da peste Germania, echipă favorită să termine grupa B pe prima poziție.

Dacă România va pierde ultimul meci din grupă, Franța se va califica de pe primul loc, iar ”tricolorii” vor întâlni Spania, echipă care a încheiat grupa A pe prima poziție, în semifinale. De asemenea, elevii lui Mirel Rădoi nu au voie să piardă ultimul meci la o diferență mai mare de 2 goluri.

Parcursul României la EURO:

Primul meci din grupa C, scor 4-1 cu Croația

Al doilea meci din grupa C, scor 4-2 cu Anglia

Vezi și VIDEO | România își cunoaște posibila adversară din semifinale! Pe cine vor întâlni ”tricolorii” dacă termină pe locul 2