George Ţucudean este în lotul campioanei CFR Cluj pentru partida pe care echipa lui Toni Conceicao o va disputa luni, la Ovidiu. Atacantul a adus lămuriri cu privire la problemele medicale pe care le-a acuzat la meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Atunci, golgeterul lui CFR a fost înlocuit la pauză şi a plecat direct la spital pentru investigaţii. Ţucudean şi-a reluat însă antrenamentele şi spune că nu are nicio problemă gravă.

Conferința de presă premergătoare meciului cu FC Viitorul ⚽ 🇶🇦

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Vineri, 14 Decembrie 2018

„Am avut şi am o răceală de mai mult timp şi am decis cu antrenorul şi cu doctorul să ies la pauză. Nu puteam continua în situaţia aia. Am făcut nişte analize după şi totul este OK, în regulă. Am făcut şi fac antrenament, altfel nu eram aici”, a declarat George Ţucudean.

Liderul din Liga 1 va întâlni Viitorul luni, de la ora 20:00. Echipa lui Hagi este cea care l-a revitalizat pe Ţucudean. Atacantul a înscris 15 goluri pentru Viitorul înainte de transferul la CFR Cluj.

„Este un meci greu, o echipă foarte bună, care joacă foarte bine şi mai ales acasă. Îi studiem, i-am studiat, le-am luat pulsul în turul acestui campionat, ştim cum joacă, au şi nişte absenţe importante şi trebuie să profităm de lucrul acesta” – a anticipat Ţucudean duelul de la Ovidiu.