RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | “Tricolorii”, pregătiți pentru “dubla” cu Kosovo! “Suntem favoriți, dar nu ne permitem sincope”

Naționala masculină de handbal a României a plecat azi spre Kosovo, pentru meciul din preliminariile Campionatului European.

Mâine și duminică handbaliștii primei noastre reprezentative întâlnesc Kosovo, iar două victorii i-ar aduce mai aproape de calificarea la Campionatul European din 2022, organizat de Ungaria și Slovacia, între 13-30 ianuarie.

“Băieții sunt determinați, cele două meciuri sunt importante pentru obținerea a patru puncte care vor conta mult în calculele calificării. Plecăm favoriți, dar este bine să știm că noi suntem adversarii noștri. Nu putem avea sincope și trebuie să fim concentrați toate cele 60 de minute pentru că cei din Kosovo sunt luptători. Momentele în care te crezi superior sunt cele mai periculoase și de aceea ne trebuie atenție maximă” – Rareș Fortuneanu, selecționer al naționalei masculine de handbal a României.

Mihai Popescu, căpitanul naționalei masculine de handbal a României spune că “dubla” împotriva reprezentantei Kosova nu va fi ușoară și dacă “tricolorii” vor reuși să se impună în cele două meciuri, calificarea la Campionatul European din 2022 este rezolvată.

“Întotdeauna meciurile ușoare sunt cele mai grele. Dacă vom câștiga cele două meciuri, vom și 80 la sută calificați la Europene. Ar fi un vis pentru mine” – Mihai Popescu, căpitanul naționalei masculine de handbal a României.

După 24 de ani de absență la un turneu continental, echipa pregătită de Rareș Fortuneanu are șanse reale să “prindă” Euro! “Tricolorii” sunt pe locul doi (2 puncte), după liderul Suedia (4 puncte) și în fața Muntenegrului (2 puncte) și statului Kosovo (0 puncte).

Citește și EXCLUSIV | Marea speranță a naționalei în turneul preolimpic: „Cristina Neagu ne poate salva oricând”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare