VIDEO | Trei penalty-uri și scandal în Hermannstadt – Viitorul!

Hermannstadt și FC Viitorul au remizat, 1-1, după un meci cu trei penalty-uri acordate de arbitrul Adrian Cojocaru. Petrișor Petrescu și antrenorul Eugen Neagoe au primit cartonașe roșii.

Arbitrul Adrian Cojocaru a dictat primul penalty pentru Viitorul, în minutul 11. Gabi Iancu a fost lovit cu cotul în față de Stoica.

Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Achim.

Sibienii au primit și ei penalty, în minutul 39. Țîru a atins mingea cu mâna în careu. Petrișor Petrescu a ratat însă de la punctul cu var. Căbuz a respins șutul acestuia și l-a blocat și pe  Debeljuh.

Hermannstadt a reușit să egaleze în prelungirile primei reprize. Debeljuh a marcat din apropierea porții, după un corner.

Adrian Cojocaru a dat cel de-al treilea penalty în minutul 73. De data aceasta, arbitrul a fost păcălit de simularea lui Iancu.

Faza s-a lăsat cu scandal la Târgu Mureș. Petrișor Petrescu a încasat cel de-al doilea galben, iar antrenorul Eugen Neagoe a plecat de supărare din spațiul tehnic, spre vestiare, și a văzut lși el cartonașul roșu.

Iancu a ratat însă lovitura de pedepasă. Mijlocașul Viitorului a trimis în bară.

Viitorul n-a mai câștigat în deplasare din luna iulie, de la meciul cu Chindia, și rămâne pe locul al doilea, în timp ce Hermannstadt a obținut un punct mare în lupta pentru evitarea retrogradării. 

Spynews.ro