VIDEO | Transfer de senzație la Dinamo! Atacantul de Liga Campionilor pe care îl aduc “câinii”

Dinamo continuă să îşi întărească lotul, iar Cosmin Contra a rezolvat transferul unui atacant spaniol care a jucat în grupele Ligii Campionilor.

Este vorba despre Guillermo Fernandez Hierro (27 de ani), care a fost legitimat ultima dată la Racing Santander, în liga a doua spaniolă.

Atacantul s-a format la Athletic Bilbao, echipă pentru care a înscris 2 goluri în 28 de meciuri. A mai jucat pentru Numancia, Elche și Leganes.

În sezonul 2019-2020, Guillermo Fernández a înscris 5 goluri în 29 meciuri în LaLiga 2, pentru Numancia și Racing Santander.

Guillermo Fernandez Hierro s-a remarcat și în Liga Campionilor, în 2014, tot pentru Athletic Bilbao. A jucat patru meciuri, în faza grupelor, și a înscris un gol împotriva echipei FC Porto.

400.000 de euro este cota de piață a lui Guillermo Fernandez, conform transfermarkt.com.

De asemenea, ”câinii roșii” încearcă să-l transfere şi pe mijlocașul de bandă stângă Juan Camara (26 de ani), de la echipa poloneză Jagiellonia, potrivit GSP.

Camara a trecut pe la Villarreal și Barcelona, dar a jucat mai mult pentru echipa a doua. Mijlocașul are totuși două meciuri la FC Barcelona, în 2015 și 2016, în Cupa Spaniei și Liga Campionilor. A jucat 14, respectiv 16 minute.

CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ | Veste proastă pentru FCSB și Dinamo! Decizia luată de Primăria Capitalei