VIDEO | Toni Petrea a prefațat meciul cu UTA: “Motivația și ambiția lor vor fi foarte mari”. Jucătorii trimiși pentru duelul cu Steaua

Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre meciul cu UTA Arad, programat sâmbătă de la ora 20:00, în cadrul etapei a 27-a a Ligii 1.

Tehnicianul se așteaptă la un meci dificil contra nou-promovatei, în ciuda rezultator slabe înregistrate de arădeni, pe tern propriu.

Ne așteaptă o deplasare lungă la Arad, unde vom întâlni o echipă bună, o echipă cu dublă motivație. În primul rând, faptul că sunt aproape de play-off și, în al doilea rând, că au câștigat doar un meci pe teren propriu. Motivația și ambiția lor vor fi foarte mari.

În ceea ce ne privește, mergem acolo încrezători, dornici să ne păstrăm prima poziție, să câștigăm și să acumulăm alte trei puncte în clasament”, a declarat Toni Petrea, la conferința de presă.

FCSB este lider în Liga 1, cu 57 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, în timp ce UTA Arad se află pe 9, cu 33 de puncte.

În aceeasi zi, FCSB 2 va juca împotriva celor de la CSA Steaua, în Liga a 3-a. Jucători precum Dragoș Nedelcu, Aristidis Soiledis, Răzvan Oaidă, Ovidiu Perianu, Gabriel Simion, Octavian Popescu sau Alexandru Buziuc au fost trimiși sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă.

”Ne interesează doar următorul meci, căutăm să aliniem cel mai bun prim ’11’, tot ce contează sunt punctele.

Noi avem o listă cu jucători care pot participa la jocurile echipei a doua și am considerat, pentru acest meci, să împărțim lotul în două. Dar, încă o dată, pentru noi e foarte important meciul de la Arad. Nu știu ce ne așteaptă, ce gazon va fi, știu că nu a nins, dar contează mai puțin condițiile meteo”, a adăugat Toni Petrea.

Citește și EXCLUSIV | Derby-ul Steaua – FCSB 2, în ochii unui fost mare jucător: „Din cauza asta a început acest război. Steaua e una singură”