VIDEO | Toni Conceicao vede mai mulți adversari în lupta la titlu! Cere întăriri în atac

CFR Cluj începe anul 2019 pe primul loc în Liga 1. Ardelenii sunt favoriți să câștige al doilea titlu consecutiv, dar Antonio Conceicao este precaut și spune că mai multe echipe au șanse la prima poziție. Tehnicianul portughez a cerut jucători noi în zona ofensivă.

FCSB este la șase puncte în spatele CFR-ului, după ce a pierdut meciul direct de pe Arena Națională.

clasament liga 1 3

Obiectivul nostru este titlul de campioană. Va fi greu în a doua parte a campionatului, va fi greu pentru toată lumea. Nu cred că doar FCSB va fi singurul nostru adversar, cred că e şi Craiova şi Viitorul. Important este că echipa merge bine, că ne pregătim bine pentru a doua parte a campionatului. Avem acelaşi lot ca atunci când am terminat anul, mai puţin Mailat care a plecat împrumutat, e bine pentru că are posibilitatea să joace mai mult.

Mai trebuie să vină doi-trei jucători. Am nevoie de jucători pentru faza ofensivă, chiar dacă sunt fericit cu lotul din acest moment, pentru că am făcut o primă parte a campionatului foarte bună. Nu ştiu dacă FCSB va fi mai puternică, Teja este un antrenor bun, tânăr. Dar mă aştept ca echipa mea să fie mai puternică. Nu ştiu dacă va pleca Ţucudean, am auzit că are ofertă, dar nu ştiu. Situaţia lui în viitor o vom afla, acum nu ştiu dacă pleacă sau nu“, a declarat Conceicao.

Antrenorul portughez a anunțat că au fost stabilite două meciuri amicale până acum, în cantonamentul din Turcia: cu FC Zurich și Ludogoreț. Sunt discuții pentru alte două partide de pregătire.

Liga 1 se reia la 1 februarie. CFR Cluj va juca pe 2 februarie, pe teren propriu, cu FC Hermannstadtd.

Campioana s-a reunit! Antonio Conceicao și Ovidiu Hoban vorbesc înaintea antrenamentului de astăzi! ⚽

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Marţi, 8 ianuarie 2019