De Ziua Națională, Mario Camora și Damjan Djokovic de la CFR Cluj au fost supuși unui test de cultură generală despre România. Cei doi fotbaliști nu au știut cine este cea mai bună gimnastă din istoria țării.

„Cine este președintele României?”, „În ce an a avut loc Revoluția Română?”, „Cum se numește imnul României?”, „Ce culori are steagul României?”, „Cum se numește cea mai bună gimnastă din istoria României?”, „Ce echipă a învins naționala României în optimile Campionatului Mondial din 1998?”, „Cum se numește regiunea țării din care face parte orașul Cluj-Napoca?”, „Ce râu traversează orașul Cluj-Napoca?”, „Cum se numesc munții din țara noastră?”, „Numește trei feluri de mâncare tradițională din România”, „Un mesaj pentru români de ziua lor”, au fost întrebările pe care le-au primit Camora și Djokovic.

Portughezul Mario Camora (33 de ani) este la CFR Cluj din vara anului 2011. Croatul Damjan Djokovic (29 de ani) a venit la CFR Cluj în 2014, împrumutat de la Bologna. În septembrie 2017, el fost transferat definitiv de campioana României.

La multi ani, România! La mulți ani, români!

Mario Camora și Damjan Djokovic au fost supuși unui test de cultură generală despre România, chiar de ziua națională! ⚽La mulți ani, România! 🇷🇴Hai CFR! 🚂

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Sâmbătă, 30 noiembrie 2019

CITEȘTE ȘI -> VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluiri incendiare! Serghei Mizil, fără perdea despre blaturile din fotbalul românesc