VIDEO | Tensiune la Madrid! Jucătorii lui Real, înjuraţi de suporteri!

Eşecul la scor de neprezentare din ultimul El Clasico i-a înfuriat pe suporterii lui Real Madrid. Câteva zeci de fani au venit la baza de antrenament a madrilenilor şi i-au contestat dur pe jucătorii lui Santiago Solari.

Dacă altădată porţile bazei de la Valdebebas erau înconjurate de fani dornici de fotografii şi autografe, acum jucătorii au avut probleme mari după antrenament.

Suporterii le-au lovit maşinile şi le-au strigat cuvinte jignitoare fotbaliştilor lui Santiago Solari. Bodyguarzii firmei de securitate nu au putut restabili ordinea şi a fost nevoie de prezenţa poliţiştilor pentu a-i calma pe fani.

Solari i-a fentat pe suporteri

Când a văzut că tensiunea escaladează la porţile bazei de pregătire, Santiago Solari a întors brusc maşina. Ca să îi evite pe fani, antrenorul a folosit o altă ieşire.

La conferinţa de presă, antrenorul lui Real a anunţat că echipa sa este gata să îşi ia revanşa în campionat după umilinţa din Copa del Rey. Real – Barcelona se joacă sâmbătă, de la ora 21:45.

Suntem pregătiţi, vrem să luăm toate punctele, abordăm meciul cu tot entuziasmul şi cu aceeaşi stare de spirit. Vom încerca să ne îmbunătăţim evoluţia. Am fi avut aceeaşi dorinţă şi dacă nu urma El Clasico” – a declarat Solari.

În clasament, Real Madrid este la nouă puncte în urma marii rivale. Doar o victorie pe Santiago Bernabeu i-ar readuce, măcar teoretic, în lupta pentru titlu pe madrileni.