Poli Iași a produs surpriza etapei a 6-a din Liga 1. Moldovenii au învins FCSB la Pitești, scor 2-1. Antrenorul ieșenilor, Mihai Teja, s-a declarat mândru de calitatea jucătorilor săi.

Frăsinescu (40′) și Loshaj (73′) au înscris pentru Poli Iași, iar Florin Tănase (52′ – penalty) a reușit singurul gol al FCSB.

Ne-a ajutat Dumnezeu foarte mult, să câștigăm acest meci. Felicit jucătorii, pentru că au făcut un joc extraordinar. N-am cuvinte! Sunt mândru că lucrez cu ei. Un grup foarte unit, foarte bun și sper să continuăm tot așa.

În prima repriză, am intrat cam timid. Dar în a doua repriză a fost mult mai bine. Cred că din punct de vedere fizic i-am dominat. Suntem o familie!

Nu e vorba de nicio revanșă! Mi-am făcut datoria cât am putut (la FCSB). Singurul regret e că n-am luat campionatul, dar echipa începuse să joace un fotbal bun. Pentru mine a fost o perioadă frumoasă. Mă bucur că am lucrat la FCSB, la o echipă mare, și le urez <Baftă> în Europa. Nu e ușor să schimbi rapid o filozofie de joc.

Jucătorii mei, de la Iași, sunt cei mai buni. Nu e nimic diferit față de FCSB. Dar aici am avut timp să-mi impun ideile și filozofia mea de joc. Băieții sunt artizanii la tot ce se întâmplă. Suntem bucuroși, dar nu trebuie să ne oprim aici„, a spus Mihai Teja la DigiSport.

Poli Iași este în fruntea clasamentului Ligii 1, la egalitate de puncte cu CFR Cluj.