RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Surpriză pentru Simona Halep în Australia! Cu ce româncă va sta 14 zile în carantină

Simona Halep a ajuns în Australia pentru primul turneu de Grand Slam al anului 2021 şi va avea parte de un nou privilegiu.

Numărul 2 WTA a luat decizia de a o coopta pe Irina Begu, numărul 78 WTA, ca paeteneră de antrenament pe toată perioada carantinei de la Adelaide.

Begu ar fi trebui să stea în izolare la Melbourne, la fel ca majoritatea celor care participă la Australian Open, dar Halep a luat-o alături de ea la Adelaide, unde doar câţiva sportivi sunt carantinaţi.

Organizatorii turneului le-au dat posibilitatea celor care vor fi izolaţi la Adelaide să-şi aleagă şi un partener de antrenament, iar Simona Halep a ales-o pe Irina Begu.

Pe contul de Twitter al turneului de la Australian Open au fost publicate imagini de la sosirea vedetelor la Adelaide, unde vor lua parte pe 29 ianuarie la un demonstrativ.

Pe aeroportul din Adelaide a apărut şi Irina Begu alături de Simona Halep, care în trecut nu se afla în cele ma bune relaţii cu numărul 2 WTA.

La Adelaide, alături de Simona Halep vor mai fi iubitul Toni, dar şi antrenorii Artemon Apostu Efremov și Darren Cahill.

Turneul de la Australian Open se va desfăşura în perioada 8-21 februarie, după ce a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeşte şi ULTIMA ORĂ | A început curățenia! Botic și Beleck, istorie pentru Petrolul

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare