VIDEO | Suporterul numărul unu al “tineretului”! Mesaj emoţionant pentru selecţionerul Mutu

Adrian Mutu a postat un mesaj emoţionant primit din partea suporterului numărul unu al naţionalei de tineret! Fiul său în vârstă de trei ani l-a încurajat înaintea partidei din Malta.

Mutu şi-a început mandatul de selecţioner al naţionalei de tineret cu o victorie în Finlanda, scor 3-1, iar tricolorii mici vor juca marţi în Malta cel de-al doilea meci sub comanda noului selecţioner.

Înaintea partidei, Mutu a primit încurajări din partea lui Tiago, fiul său în vârstă de trei ani. “Tati, câştigă meciul!” – scandează Mutu junior, care aplaudă ca un suporter adevărat.

Tiago Mutu a început deja şi fotbalul! Fiul lui Mutu se antrenează la Juventus Academy din Bucureşti şi pare deja a-şi moşteni tatăl.

„Așa cum tatăl meu a procedat cu mine acum 38 de ani și eu ieri i-am pus lui Tiago ghetele de fotbal în picioare la 3 ani, pentru prima dată. Mâine o sa vedeți primele poze de la antrenamentul lui Tiago la Academia Juventus”, a fost mesajul impresionant al fostului fotbalist în ziua în care fiul său a început antrenamentele.

View this post on Instagram

Primul antrenament a lui Tiago ! #academiajuventus

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

România ocupă locul al doilea în Grupa 8 din preliminariile EURO U21. Danemarca este la trei puncte în faţă, iar cele două echipe se vor întâlni în ultimul meci al campaniei, în România.

Prima echipă din clasament se va califica direct, iar cele mai bune echipe clasate pe locurile secunde vor participa la un playoff de calificare.

CITEŞTE ŞI: Sfat important primit de tricolori înainte de meciul cu Austria: “Așa vor juca”