VIDEO | Şumudică şi Maxim, de neoprit în Turcia: Gaziantep e pe locul trei în campionat! Gol superb înscris din nou de mijlocaş

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, este de neoprit în campionatul Turciei, acolo unde a obţinut o nouă victorie în campionat.

Gaziantep s-a impus împotriva celor de la Alanyaspor, scor 3-1, pe teren propriu, iar echipa românului a urcat pe locul 3 în Superliga Turciei.

Sumudica Gaziantep22

Alex Maxim confirmă în continuare că se află într-o formă excelentă sub comanda lui Şumudică. Acesta a înscris un gol superb şi în această etapă pentru echipă, iar în urma reuşitei de azi a ajuns la 7 goluri marcate în campionat.

Acesta a marcat în meciul de azi în minutul 61, după ce a primit o pasă de la belgianul Mirallas şi a tras la colţul lung, fără nicio şansă pentru portarul advers.

Înaintea meciului de azi, Maxim a vorbit cu turcii şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Marius Şumudică. Fanii din Turcia l-au comparat pe mijlocaş cu ,,Regele” Hagi.

Nu cred că este o întâmplare că suntem pe acest loc, în acest moment. Șumudică este un antrenor de mare succes. Așteptăm cu nerăbdare jocul Alanyaspor, scopul nostru este să arătăm că succesul nostru nu este o coincidență.

alex maxim 1024x667 1

Șumudică a plătit o mulțime de prime din propriul buzunar de anul trecut. Este un privilegiu și o onoare să am tricoul cu numărul 10 la națională. Este foarte greu să ajungi la nivelul lui Hagi.”, declara înaintea meciului Alex Maxim pentru presa din Turcia.

Alexandru Maxim a semnat cu Gaziantep în vară, după ce în returul sezonului trecut a fost împrumutat din Germania, de la Mainz.

2.000.000 de euro este cota mijlocaşului în acest moment, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi FCSB, inclusă în topul celor mai bune echipe din istoria Champions League! Ce poziţie ocupă ,,roş-albaştrii”