A fost scandal mare la derby-ul ‘U’ Cluj – Petrolul, din etapa a 8-a a Ligii a 2-a. Ploieștenii au primit patru goluri și au avut doi oameni eliminați: antrenorul Flavius Stoican și căpitanul Laurențiu Marinescu. La finalul partidei, Stoican a țipat la arbitri pe tunelul către vestiare.

Este criză la Petrolul, după două rezultate rușinoase la rând: 1-1 cu Sportul Snagov și 0-4 cu ‘U’ Cluj. Echipa a ajuns la mijlocul clasamentului, iar postul lui Stoican este amenințat.

Pe Cluj Arena, Flavius Stoican a fost eliminat în minutul 74, la indicaţiile arbitrului de rezervă. Antrenorul Petrolului nu a înțeles această decizie și a vrut să scoată echipa de pe teren.

Partida a fost arbitrată de către o brigadă alcătuită din Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe) – Stelian Slabu (Brașov) și Adrian Vornicu (Iași). Arbitru de rezervă a fost Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare), în vreme ce observatori au fost delegați Bogdan Zanfirescu (Botoșani) și Teodor Biriș (Hunedoara).

Vreau să-mi spuneți de ce, vă rog frumos, de ce m-ați eliminat? Păi de aia, mă, nu știi de ce… pentru că nu comunicați! De cine vă feriți? De ce vă feriți de lume? Eu nu înțeleg! Dați-mi și mie o explicație de ce m-ați eliminat„, le-a transmis Flavius Stoican arbitrilor.

Fanii Petrolului, în suferință la Cluj

Suporterii ‘lupilor galbeni’ au digerat foarte greu această înfrângere rușinoasă în derby-ul cu ‘U’ Cluj. Două fane ale Petrolului au fost surprinse în timp ce plângeau în timpul meciului.

Sursa foto: gsp.ro