FC Argeș și Petrolul Ploiești au încheiat la egalitate, scor 1-1, la Pitești, în etapa a 18-a din Liga a 2-a. Neînvinși în ultimele cinci meciuri, ‘lupii galbeni’ sunt pe podiumul clasamentului.

Partida trebuia să se dispute sâmbătă, dar a fost amânată cu o zi, din cauza ceţii.

Blejdea a deschis scorul în minutul 9, dar Arnăutu a egalat în minutul 57.

Până la urmă, e un punct câștigat în deplasare, contra unei formații care a pus probleme celorlalte echipe. E o echipă bine așezată pe teren, vreau să-l felicit pe Ionuț Badea pentru acest lucru. Îi felicit pe jucătorii mei pentru că, și după ce am marcat, am continuat să presăm. Asta înseamnă o echipă care nu se mulțumește cu puțin.

Se poate și mai bine. Am avut și momente mai bune de joc. Buba noastră e că ne creăm ocazii, dar le ratăm cu seninătate. Trebuie să îmbinăm toate lucrurile astea… ocazii, posesie cu progresie, faze fixe.

Așteptările sunt foarte mari, dar important este să acumulăm puncte, să mergem cu mentalitatea să nu pierdem meciuri„, a spus Flavius Stoican la finalul partidei.

În clasamentul Ligii a 2-a, Petrolul ocupă locul 3, la trei puncte de liderul UTA Arad.

Pentru ploieșteni urmează un alt meci complicat în deplasare, cu Turris-Oltul Turnu Măgurele, miercuri, de la ora 19:30.