Ștefan Radu (32 ani) este forțat de Lazio să își găsească o nouă echipă până pe data de 10 iulie!

Situația lui Ștefan Radu este din ce în ce mai complicată la Lazio. Jurnaliștii de la Cittacelste au anunțat că directorul sportiv al formației din Serie A, Igli Tare, i-a transmis fotbalistului român că nu mai este dorit de față cu toată echipa. Sursa citată anunță că formația din Roma nu a fost mulțumită de randamentul jucătorului din sezonul trecut.

De asemenea, președintele clubului, Claudio Lotito, l-a anunțat că, în semn de recunoștință pentru anii petrecuți la Lazio, Radu poate pleca liber de contract.

Fotbalistul român este cotat la 5 milioane de euro pe transfermarkt și mai are contract cu italienii până în vara anului 2021. Acesta nu va face deplasarea în cantonamentul din Auronzo di Cadore.

În cei 12 ani petrecuți la Lazio, Radu a bifat 347 de apariții, a fost căpitanul echipei şi a cucerit trei Cupe ale Italiei.

Napoli și Parma sunt interesate de fotbalistul român, însă acesta se poate întoarce și în Liga 1, la Dinamo: ”Ştefan Radu oricând va dori, uşa este deschisă. Este un copil al lui Dinamo” a declarat Florin Prunea, managerul general al câinilor.