VIDEO | Steaua, prima reacție oficială după anunțul lui Dumitru Dragomir de la Realitatea Sportivă

Steaua a reacționat oficial după ce Dumitru Dragomir s-a oferit să facă pace între CSA și FCSB.

Dragomir a anunțat, în exclusivitate, în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă, că Gigi Becali va fi nevoit să plătească 3 milioane de euro pentru marca și numele Stelei.

”Mă bag eu acum negociator. Gigi Becali plătea acum 3 milioane de euro Stelei pentru brand, nume şi palmares. Dar are orgoliu și orgoliul ăsta îţi mănâncă sănătatea, viaţa. Dacă nu îl fac eu pe Gigi să dea 3 milioane de euro să nu îmi ziceţi mie Mitică Dragomir” a declarat fostul președinte al LPF, duminică, în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 22 septembrie 2019

Astfel, după declarația lui Dumitru Dragomir, Steaua a reacționat prin intermediul unui comunicat de presă.

”Ca urmare a apariției în spațiul public a unor declarații privind posibilitatea unor așa-zise negocieri între Clubul Sportiv al Armatei „Steaua București” și reprezentanți ai clubului de fotbal FCSB, pe tema dreptului de folosință al mărcii “Steaua București”, biroul de presă al CSA “Steaua București” este împuternicit să facă următoarele precizări:

  • Conducerea CSA “Steaua București” nu a fost solicitată pentru consultări pe subiectul mărcii ori palmaresului sportiv al echipei “Steaua București”.
  • Reiterăm poziția, exprimată în repetate rânduri, că evoluția demersurilor legate de valorificarea mărcii “Steaua București” nu este dictată de decizii arbitrare, ci de stricta aplicare, cu bună credință, a legii, în urma deciziei definitive a ICCJ în acest caz, care a creat obligații legale ce nu pot fi ignorate sau amânate.
  • Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București rămâne consecvent proiectelor sale și îi asigură pe suporterii stelişti că va duce mai departe istoria de zeci de ani scrisă de generaţii întregi de sportivi şi că, prin demersurile sale, va continua tradiţia fotbalistică roş-albastră.” se arată pe site-ul oficial al Stelei.

Vezi și VIDEO | EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, dezvăluiri la Realitatea Sportivă. „Liga lui Gino nu există!”