CFR a ratat prezența în grupele Ligii Campionilor, însă acolo va fi Nicolae Stanciu, alături de Slavia Praga.

Printre cei mai buni de pe teren miercuri seara, internaționalul român a fost autorul unui gest frumos la finalul meciului de la Praga.

„I-am felicitat pentru tot ce au făcut, pentru parcurs, i-am felicitat pe jucători pentru că au făcut câteva meciuri extraordinare, aproape ca și noi, noi n-am schimbat foarte mult în campionat, ei au schimbat aproape toată echipa, în meciurile din preliminarii au jucat cu altă echipă și e incredibil ce au făcut. Să fii pe primul loc în campionat și să te și califici după 4 tururi, e ceva extraordinar și merită tot respectul atât ei, cât și antrenorul lor”, a spus Stanciu.

Mijlocașul Slaviei și-ar dori o grupă de UCL din care să facă parte și Real Madrid.

„Pentru mine a fost un obiectiv personal, mi-am dorit asta când am venit aici, pentru asta am venit, ca să joc într-o competiție europeană. Mă bucur că e vorba de Champions League. Nu visez așa, îmi doresc foarte mult să pic cu o echipă din Spania, mi-aș dori mai mult Real Madrid, să spun așa, dar în rest, oricum vom pica cu echipe foarte tari pentru că suntem în urna a patra și fiind în urna a 4-a, toate celelalte 3 sunt mai valoroase și foarte puternice”, e conștient Stanciu.