VIDEO | Stanciu, Iuda de la Praga! Cum l-au primit fanii la derby

Nicolae Stanciu a avut parte de un tratament “special” din partea fanilor de la Sparta Praga la derby-ul cu rivala Slavia. Fost căpitan la Sparta, Stanciu a fost tratat ca un trădător după ce a schimbat echipa în această vară.

Suporterii i-au pregătit mesaje în care era numit “Iuda al Slaviei” şi “Trădător”, iar la începutul meciului au aruncat cu şobolani şi şerpi de pluş în teren.

Cei de la Slavia au aflat despre intenţiile suporterilor rivali şi au răspuns cu o campanie umanitară ingenioasă. „Pentru fiecare jucărie de pluș aruncată pe teren, clubul nostru va dona 100 de coroane”, a anunțat preşedintele Slaviei Praga, cerându-le propriilor suporteri să participe la această inițiativă caritabilă. Jucătorii au intrat pe teren cu tricouri care au promovat campania umanitară menite să ajute un Spital Universitar din Praga.

Lăudat de antrenor

Stanciu nu a fost impresionat de tratamentul fanilor fostei sale echipe. A jucat excelent într-un meci câştigat de oaspeţi cu 3-0. Românul a fost înlocuit în minutul 70, la 2-0 pentru Slavia.

“Îmi scot pălăria în faţa lui Nico, pentru cum a rezistat în acest meci! Nu îmi amintesc să fi fost cineva până acum, în campionatul Cehiei, care să aibă o partidă mai dificilă emoţional, mental”, a declarat antrenorul Jindřich Trpišovský

Spynews.ro