Gigi Becali a anunțat că a primit o ofertă oficială pentru Florinel Coman.

Patronul FCSB a dezvăluit că ”perla” sa este dorită în MLS, campionat în care mai evoluează și Alexandru Mitriță.

Becali nu a anunțat echipa care l-a dorit pe Coman, însă a precizat că americanii erau dispuși să bage mâna adânc în buzunar: 9 milioane de euro oferea formația din America.

Chiar dacă suma oferită a fost una generoasă, finanțatorul roș-albaștrilor a răspuns categoric: vrea cel puțin 20 de milioane de euro pentru Florinel Coman!

„Ieri am primit ofertă oficială pentru Coman de 7 milioane jumătate şi impresarului ar trebui să-i plătesc 1.5 milioane de euro. 9 milioane pe 50% din Coman! Nici nu m-a interesat, e de la un club din America. Am spus că Florinel Coman nu trebuie să plece în America.

Pe 100% sunt 18 milioane. Nu-l dau cu 18 milioane, îl dau cu 20 de milioane. Stai puţin. Acum e important ca şi Rădoi să facă ce e bine pentru fotbal. Dacă îl iei şi îl pui pe bancă la naţională, mai bine se duce la U21 şi joacă acolo. Coman mai are timp, are 21 de ani” a declarat Gigi Becali la ProX.

5.5 milioane de euro este cota de piață a lui Coman, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, tânărul fotbalist a fost unul dintre cei mai buni jucători ai vicecampioanei: ”Mbappe” a marcat de 11 ori și a oferit 9 pase de gol în Liga 1.

Citește și Becali se teme de Dinamo: ”Un eșec poate ne va scoate din play-off!”