Etapa intermediară din Premier League a oferit un spectacol total: s-au marcat 20 de goluri în 6 meciuri!

Cele două echipe care se lupă pentru titlu, Liverpool și Manchester City, s-au impus în meciurile de pe teren propriu. ”Cormoranii” au defilat și au câștigat cu 5-0 împotriva lui Watford, iar ”Cetățenii” s-au impus la limită, scor 1-0, cu West Ham.

În meciul Liverpool – Watford, Sadio Mane a marcat un gol care își anunță candidatura pentru ”Golul Sezonului”:

În derby-ul Londrei, Chelsea – Tottenham, scor 2-0, Maurizio Sarri l-a ținut pe banca de rezerve pe Kepa Arrizabalaga (24 ani), portarul care a refuzat să fie schimbat în finala Cupei Ligii. Cu Willy Caballero în poartă, Chelsea s-a impus cu 2-0 împotriva vecinilor din oraș.

”Diavolii roșii” continuă seria foarte bună sub comanda lui Ole Gunnar Solskaer. Manchester United a ajuns la 12 meciuri fără înfrângere în Premier League și continuă lupta pentru locul 4, poziție care îi trimite în Liga Campionilor. Tot în această seară, formația din Manchester a ajuns la 8 victorii consecutive în deplasările din Premier League- un nou record pentru club!

În lupta pentru evitarea retrogradării, Southampton a făcut un pas uriaș. ”Sfinții” s-au impus cu 2-0 împotriva celor de la Fulham și au urcat pe locul 17 în clasament.

Rezultatele din Premier League: 

  • Arsenal Bournemouth: 5-1 (VIDEO)

  • Southampton – Fulham: 2-0 

  • Chelsea – Tottenham: 2-0 (VIDEO)

  • Crystal Palace – Manchester United: 1-3 (VIDEO)

  • Liverpool – Watford: 5-0 (VIDEO)

  • Manchester City – West Ham: 1-0 (VIDEO)