RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Sorescu: „Nu mai avem aceeași motivație în play-out!” Rednic, șocat de ce a auzit

Dinamoviștii nu-și revin după ce au ratat din nou prezența în play-off-ul Ligii 1.

Înaintea meciului cu Chiajna, Deian Sorescu a fost sincer și a recunoscut că este greu să se motiveze în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Nu mai e aceeaşi motivaţie, e o dezămăgire să jucăm al doilea an în play-out, dar există mereu motivaţie, pentru că şi în play-out trebuie să facem ca anul trecut şi să-l câştigăm.

Nu avem timp de relaxare, pentru că riscăm să picăm în clasament. Cu siguranţă, obiectivul este să câştigăm toate meciurile şi să terminăm pe primul loc. Altfel, va fi un pas înapoi faţă de anul trecut”, a spus Sorescu.

„Nu s-a trezit bine, cred. Eşti profesionist eşti plătit, normal că ne-am fi dorit să fim în play-off, dar dacă eşti în play-out… Am spus care este obiectivul nostru în această perioadă, să formăm o echipă puternică pentru sezonul următor. El cred că nu a înţeles mesajul meu”, a fost mesajul lui Rednic pentru Sorescu.

CONFERINȚĂ DE PRESĂ – Deian Sorescu

DINAMO București vs CONCORDIA Chiajna în Liga 1 BetanoCONFERINȚĂ DE PRESĂ – Deian SorescuPartida DINAMO București vs CONCORDIA Chiajna, contând pentru ultima etapă a sezonului regular în Liga 1 Betano, a fost programată vineri, 1 martie (ora 20:00), pe stadionul "Dinamo".De Mărțișor, dinamovistele vor avea acces gratuit pe arena din Ștefan cel Mare pe baza biletelor cu valoare 0 (zero), disponibile în ziua meciului la casele stadionului.

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Joi, 28 februarie 2019

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare