VIDEO | Sorana Cîrstea, în centrul atenției după dialogul aprins cu antrenorul ei! Cum a reacționat jucătoarea

Sorana Cîrstea (locul 72 WTA) a fost învinsă în primul tur al turneului de la Doha, Qatar. În timpul meciului cu kazaha Elena Rybakina, românca a avut o ieșire nervoasă la adresa antrenorului ei, venit să-i ofere sfaturi la ‘on-court coaching’. Sorana a explicat că a fost foarte dezamăgită de faptul că a pierdut meciul, deși a jucat bine.

Elena Rybakina (locul 17 WTA) s-a impus cu scorul 3-6, 6-3, 6-1.

Dialogul încins între Sorana Cîrstea și Adrian Cruciat

Adrian Cruciat: Trebuie să joci fiecare punct cu hotărâre şi optimism, ca în primul set. Văd că s-a schimbat ceva, faţa ta nu mai arată la fel, eşti nervoasă, nemulţumită. Te cerţi şi cu tine, şi cu mine, e prea mult.

Sorana Cîrstea: Sunt foarte liniştită, zi-mi ceva dacă tot ai venit aici, ceva de tenis sau tactic…

Adrian Cruciat: Tenis sau tactic ştii, ai făcut tot ce trebuie.Trebuie să treci hopul ăsta.

Sorana Cîrstea: Păi ce să fac că ea serveşte cu 185 la oră şi eu nu mai fac primul servici!A început să-mi ghicească primul servici.

Adrian Cruciat: Când dă ea tare, trebuie să dai lung ca să alerge, să o plimbi…E mental, haide, calmă, pozitivă…

Sorana Cârstea: Asta cu mental e de tenis?!

Sorana Cîrstea și Adrian Cruciat colaborează din 2017.

Un set și jumătate jucat foarte bine, însa, odată ce am pierdut setul doi, și-a intrat în mână și a fost greu în setul trei să mai revin. Sper data viitoare să reușesc să joc două seturi la fel de bine. Din păcate, rezultatele n-au fost atât de bune pe cât m-aș fi așteptat. Am pierdut și la Dubai și la Doha, cu două jucătoare de Top 20. Simt că joc bine și sper, la un moment dat, într-o săptămână, nu știu la ce turneu, să se lege și rezultatele“, a spus Sorana Cîrstea pentru DigiSport.