VIDEO | Șocant! Un antrenor de fotbal american a prevenit o tragedie

Caz incredibil în Statele Unite! Keanon Lowe, antrenor de fotbal american la colegiul Portland Parkrose din statul Oregon, a reușit să prevină o tragedie, după ce a dezarmat un student care voia să se sinucidă cu o armă de vânătoare.

Camerele de supraveghere ale instituției de învățământ au surprins acest moment incredibil. Antrenorul de fotbal american l-a convins pe student să renunțe la armă, apoi l-a luat în brațe.

Keanon Lowe a devenit instant un erou în Statele Unite și a fost invitat la mai multe evenimente sportive, pentru a fi felicitat.

Studentul, Angel Granados-Diaz, a fost reținut și a fost condamnat la 36 de luni de închisoare cu suspendare, dar va primi și tratament psihiatric specializat.

I-am văzut privirea, mă uitam doar la ochii lui, apoi am văzut arma și am realizat că este una real. În continuare am acționat din instinct. Am reușit să pun mâna pe armă și nu i-am mai dat drumul.

L-am compătimit pe acest copil, să fiu sincer. Evident că a cedat din punct de vedere mental și am vrut să-i spun că sunt acolo pentru el, că îl susțin. I-am spus că vreau să-l salvez. Chiar cred că m-am aflat în acel moment, în acel loc, cu un scop și că fiecare viață merită trăită“, a spus Keanon Lowe, citat de KOIN 6 News.

Spynews.ro