VIDEO | ȘOC ÎN MEXIC! Maradona ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI și A LOVIT UN FAN CU PUMNUL!

Echipa lui Diego Maradona (58 ani), Dorados de Sinaloa a fost învinsă de Atletico San Luis cu 2-4 în Apertura ligii secunde din Mexic și a pierdut titlul. În tur echipa argentinianului se impusese cu 1-0.

În primul meci, Maradona a insultat pe toată lumea, de la antrenorii adverși până la arbitri și jucători, așa că în disputa recent încheiată a fost suspendat. Deși a fost prezent în tribună, echipa lui nu a făcut față. Promovarea în elita fotbalului mexican poate veni doar dacă va câștiga și Clausura, și barajul cu Atlético San Luis.

Vezi și VIDEO | SHOW TOTAL făcut de Maradona după calificarea în finala ligii secunde din Mexic! Imagini UNICE cu ”El Pibe de Oro”

Apertura și Clausura sunt sezoanele în care se împarte fotbalul în America de Sud. Sunt definiția în limba română a începutului de sezon, respectiv, sfârșitul acestuia.

”El Pibe de Oro” nu și-a putut controla nervii după înfrângere și a sărit să lovească un suporter cu pumnul. A fost oprit cu greu din momentul de frustrare de către poliție, iar din cauza faptului că un om al legii îl ținea l-a împins și pe acesta.

Vezi și VIDEO | Imagini ÎNFIORĂTOARE cu Maradona, în timpul unui interviu! Toată lumea a rămas șocată