RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Bogdan Andone se ține tare și e categoric: ”Nu, nu mă ia amețeala!”

FCSB va juca mâine, 1 august, împotriva celor de la Alashkert, în turul 2 preliminar al Europa League. În tur, roș-albaștrii s-au impus cu 3-0.

Bogdan Andone este pus într-o ipostază dificilă înaintea meciului de la Giurgiu. Tehnicianul formației din Capitală are la dispoziție doar 12 jucători de câmp, dintre care trebuie să aleagă 10.

În acest moment, FCSB nu se poate baza pe opt jucători importanți: Dennis Man, Harlem Gnohere, Olimpiu Moruțan, Dragoș Nedelcu, Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Ioan Hora și Mihai Roman.

”Dacă nu abordezi un meci cum tebuie, se poate întâmpla orice. Sper să nu fie cazul nostru mâine. Ca jucători de câmp, avem 12. Plus trei copii, deci sunt 15. Mai avem și trei portari. Nu, nu mă ia ameţeala, ăştia sunt toți jucătorii pe care îi avem. Din ăştia trebuie să aleg 10, plus un portar, deci vedeți și dumneavoastră.

Am spus după meciul cu Botoșani că sunt mai multe cauze pentru accidentări. Avem nouă jucători pe lista asta. Așteptăm să reintre în lot toți. Primul care va reveni cred că va fi Alexandru Stan.” a declarat Bogdan Andone la conferința de presă a meciului cu Alashkert.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare