VIDEO | Simona Halep: “Vom lupta până la capăt!”

Atmosferă excelentă în lotul României înainte de semifinala Fed Cup de la Rouen! Simona Halep şi coechipierele se simt capabile să învingă Franţa la ea acasă pentru prima finală din istoria României. 

Simona Halep a vorbit despre obiectivele sale din acest an şi a subliniat că un succes în Fed Cup ar fi cu totul special.

“Ne dorim enorm să câştigăm partida, îi aşteptăm cu drag pe suporteri să fie alături de noi şi indiferent de scor să luptăm până la sfârşit şi ei să ne susţină până la sfârşit pentru că orice se poate în Fed Cup. Turneul de la Roland Garros este unul individual pentru mine, aici este pentru echipă, pentru ţara noastră, este diferit. Aş vrea să trăiesc sentimentul de a ridica trofeul şi pentru ţară aşa cum l-am ridicat la Paris” – a punctat Halep.

“Din 2014 de când am început acest parcurs a fost unul frumos, am fost unite, ne-am ajutat una pe cealaltă şi cred că asta a contat cel mai mult. Unitatea noastră. Nu este nicio diferenţă între acest meci şi meciul trecut” – Irina Begu, numărul 83 WTA

România şi Franţa se vor înfrunta în semifinala Fed Cup la Rouen, pe 21 şi 22 aprilie.

Spynews.ro