VIDEO | Simona Halep și Bianca Andreescu, cele mai aclamate jucătoare la Rogers Cup

Organizatorii turneului Rogers Cup de la Toronto și-ar dori ca Simona Halep, Bianca Andreescu și Serena Williams să ajungă în fazele finale ale competiției, întrucât se bucură de cea mai mare susținere din partea fanilor. Grupurile de români au impresionat în mod special în Canada.

Potrivit site-ului TSN, fanii Simonei Halep au atras toată atenția la Toronto, având tricouri dedicate jucătoarei din Constanța, steaguri tricolore și strigând ‘Si-mo-na, Si-mo-na’.

În această seară, după ora 21:00, Simona Halep (locul 4 WTA) joacă în faza optimilor de finală la Rogers Cup, adversară fiind rusoaica Svetlana Kuznețova (198 WTA).

Ieri, Simona Halep a avut parte de un debut complicat la Toronto. A învins-o în trei seturi pe americanca Jennifer Brady, scor 4-6, 7-5, 7-6 (5).

Bianca Andreescu (locul 27 WTA), tânăra speranță a canadienilor, a ajuns și ea în optimi la Rogers Cup. Jucătoarea de origine română le-a învins în set decisiv pe Eugenie Bouchard (4-6, 6-1, 6-4) și Daria Kasatkina (5-7, 6-2, 7-5).

Astăzi, de la ora 19:30, Bianca Andreescu (19 ani) o va întâlni pe olandeza Kiki Bertens (locul 5 WTA).